Oktober is nog maar net begonnen

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 17:05

Oktober is nog maar net begonnen

Oktober is nog maar net begonnen en ik heb al weer een aantal dames blij mogen maken.

De één had een verjaardag, de ander nog een heerlijke vakantie tegoed en een aantal een henna feest, volgende week komen deze dames nog een keer voor de bruiloft, hoe leuk!! 

Dat je in 10 minuten tijd een prachtig resultaat ziet en echt iedereen met een glimlach de deur uit ziet gaan maakt mijn werk zo leuk, het is gewoon balen dat we de winter in gaan en het spraytan seizoen dan wat minder is.

Zelf doe ik het dan ook minder, de selftanning word dan wel wat meer gebruikt, want zonder kan ik niet meer.


Er kwam ook een nieuwe klant, ze had al een keer eerder ergens een spraytan laten doen wat haar niet het resultaat gaf waar ze op hoopte, zat onder de vlekken en dat is echt zo zonde. Een dag na haar spraytan bij mij kreeg ik een bericht hoe blij ze was en dat dit het resultaat was waar ze op hoopte. Hoe leuk is dat :-)

Ga naar een salon waar ze echte foto's gebruiken van hun klanten, dat is wat ik altijd adviseer, iemand kan spraytan er een beetje bij doen en dat is helemaal prima, er zijn alleen betere salons die er echt hun passie in stoppen en dat zie je ten aller tijden in het resultaat. Ik durf dan ook te zeggen dat je bij mij geen vlekken krijgt en mocht dat wel zo zijn dan is het geld terug!!
En als laatste tip, geloof niet alles wat je voorbij ziet komen, ik kan elke dag een foto plaatsen en doen alsof ik altijd vol zit, maar helaas is dat niet de waarheid. Daarom zeg ik, altijd plek bij mij, omdat het maar 20 minuutjes duurt en ik niet van s'ochtends half 9 tot s'avonds half 9 vol zit, was het maar zo'n feest 😉 
Wel kan het gebeuren dat ik geen plek meer heb op jouw gewenste tijdstip, maar samen kom ik er altijd met de klant uit 🎀

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.