spraytan in Harderwijk 2024

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 09:21

Als eerste natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Ik heb het heerlijk gevierd met lieve vrienden en familie.

Afgelopen week kwam ook mijn mooie nieuwe spraytan machine binnen. Ik mag echt wel zeggen dat zo'n apparaat wel het paradepaardje is onder de spraytanners. Veel leuke reacties gehad van mijn "collega tanners" 

Het jaar 2023 was voor mij na mijn burn out een soort nieuwe start met de spraytan. En wat is die goed bevallen.

Zo fijn om te zien dat mijn vertrouwde klanten weer de weg naar mij gevonden hebben en er alweer zoveel nieuwe bijgekomen zijn.

Wat ik vooral geleerd heb is dat ik dicht bij mijzelf blijf. 

Social media is geweldig, maar kan ook nep zijn. Ik probeer eerlijk te zijn en te blijven. Ik hoef geen nep volgers of nep likes en ik plaats ook geen neppe gefotoshopte foto's.

Wat ik wil is jullie blij maken, dat jullie tevreden zijn en dat jullie terug komen bij een volgende keer.

2024 gaat vast een nog beter jaar worden, de spraytan is aan het groeien, steeds meer mensen ervaren de zonnebank toch als minder goed voor de gezondheid. Dan is een selftanner of spraytan een mooi en gezond alternatief.

Hieronder een foto van mijzelf met een medium dark spraytan.

Liefs van mij 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.