Februari 2024

Gepubliceerd op 2 februari 2024 om 17:30

Afgelopen weken is het wat rustiger geweest op spraytan gebied. Dit is normaal voor deze tijd van het jaar, zitten allemaal in de winterkleding. De selftanning producten zijn nu wat meer geliefd onder mijn klanten.

Carnaval staat voor de deur en daar hoort bij sommige outfits een mooi kleurtje bij.

De eerste afspraken voor het voorjaar druppelen alweer langzaamaan binnen voor een speciale gelegenheid.

Ik zeg dan wel altijd, bij mij altijd plek, maar wel op de tijdstippen die dan nog vrij zijn. Dus wil jij een spraytan en weet je ook al een datum, plan dan je afspraak alvast in, dan staat die al vast. Het zou teleurstellend zijn als ik toch nee moet verkopen, omdat de tijdstippen en dagen die ik nog vrij heb niet voor jou uitkomen.

 

Ga je dit jaar trouwen? plan dan alvast je proeftanning in. 

Misschien 2 dagen voordat je nog een keer je jurk gaat passen? Of 2 dagen voordat je je proef make-up gaat proberen? Zo kun je al even extra goed kijken wat je ervan vind. 

Ik heb mijzelf trouwens een prachtig nieuw spraytan apparaat cadeau gedaan en ik kan jullie zeggen, hij is fantastisch. Ik ben er zo blij mee :-)

Heb ook zo'n zin weer in het voorjaar, kunnen we weer lekker gaan knallen met ons mooie vak.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.