Belangrijke informatie. 

Voor de Spraytan behandeling 

Scrubben met een scrub zonder olie of met een scrubhandschoen.

Minimaal 8 uur van te voren scheren/scrubben

Gebruik daarna geen bodylotion

Geen make-up ( oog make-up mag wel )

Draag donkere loszittende kleding voor na de Spraytan. 

Tijdens een Spraytan ben je vrij om te dragen waar jij je goed bij voelt, string, boxer, bikini of naakt (alleen vrouwen) alles kan en mag. 

Na de Spraytan behandeling

 

Raak de huid niet aan.

4 tot 8 uur lang niet in contact komen met water, ook niet sporten. 

Loszittende kleding aan zodat de tanning lekker kan inwerken. Ook geen knellende sokjes. 

Na 8 uur ( bij de snelwerkende na 4 uur ) mag je de tanning afspoelen onder de douche met alleen warm water. 

Daarna deppend/zwevend de huid afdrogen en iedere dag insmeren met een hydraterende bodylotion. Geen olie, daar breekt de tanning sneller van af. 


Extra info:

Spraytan en zwemmen gaat dat samen? Het antwoord daarop is ja! Ideaal is een spraytan bijvoorbeeld voordat je op vakantie gaat, je komt dan al lekker bruin aan en je word alsnog bruin van de zon door de spraytanning heen.

Als je heel veel tijd door brengt in het water dan zal de tanning iets sneller kunnen vervagen, maar doordat je eigen pigment ook verkleurd zal dit niet heel erg opvallen en geleidelijk gaan.

Om een Spraytan zo lang mogelijk mooi te houden is het beter om niet te lang en niet te heet te douchen.

Mocht de tanning op bepaalde plekken afbreken na 5 dagen ( denk aan binnenkant elleboog, tussen de borsten ) kun je hier licht overheen scrubben en daarna weer goed insmeren.

Ga minstens 2,5 uur na dat je een tanning hebt gehad niet naar bed. Zo kan het niet gebeuren dat je per ongeluk met je handen op je gezicht of tussen je benen gaat slapen en de tanning zich aan de binnenkant van je handen gaat ontwikkelen.

Mocht de tanning lelijk worden na 7 á 10 dagen dan kun je hem eraf scrubben door iets langer en heter te gaan douchen of met de Self Tan Eraser van Bondi sands, o.a. te koop bij de Etos. Dit is een mousse die je 5 minuutjes laat inwerken en daarna scrub je je oude tanning eraf, ideaal voor de mensen die elke week of in de 2 weken een tanning ondergaan.